Vegye fel
velünk a kapcsolatot!

0 (Max. 300 Characters)

Hozzájárulok a megadott adataim kapcsolatfelvétel céljából történő kezeléséhez. (Adatkezelési tájékoztató)

Pályázatok


Kedvezményezett neve: Equiscorp Kft.

Projekt címe: Kapacitásbővítő beruházás az Equiscorp Kft-nél

Szerződött támogatás összege: 33 789 711 Ft

Támogatás mértéke: 50%


Projekt tartalmának bemutatása:

Uniós támogatásból valósult meg az Equiscorp Kft. kapacitásbővítő beruházási projektje Iszkaszentgyörgyön. Az Equiscorp Kft. a Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása felhíváson 33 789 711 forint uniós támogatást nyert. A projekt keretein belül beszerzésre kerültek az alábbi eszközök:

  • 1 db homlokvillás emelő targonca
  • 1 db távirányítható diesel üzemű targonca
  • 2 db hegesztőgép
  • 1 db félautomata szalagfűrészgép
  • 1 db láng- és plazmavágó berendezés

A vállalkozás kapacitásbővítése a megrendelői igények teljeskörű kielégítésén alapszik. Társaságunk fő profilja irodaépületek, hidak, lakóparkok, egyéb épületek szerkezetépítéséhez kapcsolódó zsaluzási, betonozási, betonacél szerelési tevékenység, így a megmunkálandó és a megmunkált acélelemek mozgatásában a homlokvillás emelőgépeknek kiemelt szerepük van. A láng-és plazmavágó berendezés több technológia kombinációját teszi lehetővé, mint például a plazma és a lángvágást, ferdevágást, fúrást. A szalagfűrészgép biztosítja a pontos vágást a nagy keresztmetszetű tömör anyagok darabolásánál is, valamint a hegesztőgép, mely teljes mértékben ellátja a 2 ütemű, 4 ütemű, öltés és ponthegesztési feladatokat.

A beruházás 2017.03.17-én vette kezdetét és 2018.05.04-én zárult. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Alap társfinanszírozásával valósult meg.

 

Projekt befejezési dátuma: 2018.05.04.

Projekt azonosítószáma: GINOP-1.2.2-16-2017-01793

Kedvezményezett neve: Equiscorp Kft.

Projekt címe:Eszközbeszerzéssel megvalósuló kapacitásbővítés az Equiscorp Kft-nél

Szerződött támogatás összege: 57 000 000 Ft

Támogatás mértéke: 67.29 %


Projekt tartalmának bemutatása: 

Uniós támogatásból valósul meg az Equiscorp Építőipari Kft. kapacitásbővítő beruházási projektje Iszkaszentgyörgy településen. projekt megvalósítása során beszerzésre kerül egy PK92002-SH F típusú nagyteljesítményű összecsukható daru. A rakodódaru hazánk egyik legnagyobb összecsukható daruja lenne, ezzel is erősítve cégünk fő profilját a monolit vasbeton szerkezetek kivitelezését. A beszerezni kívánt eszköz üzembe helyezését követően cégünk szolgáltatásai bővülnek. A cég piaci pozíciójának erősödésén keresztül a projekt közvetetten hozzájárul a munkahelyek megőrzéséhez, illetve új munkahelyeket generálhat. A projekt sikeres lefolytatása hozzájárul a térség fejlődéséhez. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.


Projekt befejezési dátuma: 2021.06.30.

Projekt azonosítószáma: GINOP -1.2.8-20-2020-01068